Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldozer Case 650H

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 650H
Cod produs
7XU2SD98-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare buldozer Case 650H poate fi oricand achizitionata de la noi, stocul fiind permanent disponibil. Pompa pe care ti-o recomandam este o echivalenta reusita a piesei originale, asigurand o inlocuire de durata a piesei uzate datorita rezistentei pe care o are fata de multiplele solicitari la care este supusa. Asadar, daca ai observat ca actuala pompa de pe utilaj nu-si mai face treaba cum trebuie, a venit timpul sa investesti in una noua. Costul acestui produs este mult redus. Cere o oferta!

Pentru multi dintre clientii nostri este o reala problema intretinerea utilajelor pe care le detin. Ei sunt concentrati pe domeniul lor activitate si uita ca echipamentul necesita mentenanta si inspectii tehnice periodice. Pana la urma este vorba si de siguranta celor care le manevreaza, dar si de productivitate si cheltuieli mari. Daca ai nevoie de sprijin in acest sens, nu sta pe ganduri si contacteaza-ne pentru sfaturi sau chiar servicii de mentenanta.

Pompa de alimentare buldozer Case 650H - trimite motorina catre motor!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare pentru buldozer Case 650H vine cu garantie. Oferta noastra include si garnitura necesara montarii, iar garantia primita la achizitia acestei pompe este valabila timp de 12 luni de zile de la data facturarii.

Pompa de alimentare buldozer Case 650H va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita. Te asteptam la sediul nostru daca vrei sa ridici personal pompa comandata.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta pompa noua? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura