Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal JCB 414S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 414S
Cod produs
7SMUAGTR-RE
Out Of stock
Descriere
Cand tot ce ai nevoie este o piesa de calitate, pe care sa nu o schimbi curand, noi iti oferim o astfel de pompa alimentare JCB 414S puternica si performanta. Aceasta pompa este fabricata in Europa, scopul producatorului fiind de a realiza o alternativa de durata a piesei originale. De asemenea, un alt avantaj al piesei prezentate este pretul minim oferit la achizitionare, ce include si garnitura necesara.

Pompa alimentare JCB 414S - rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale! Vorbeste cu noi!

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Iti acordam consultanta tehnica gratuita de cate ori alegi piese de schimb din oferta noastra! Mai mult, orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp!

Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Iar daca echipamentul tau prezinta probleme la motor, poti solicita echipa noastra de service mobil.

Peste situatii neprevazute vei trece fara probleme, pentru ca vei avea un certificat de garantie valabil 1 an de zile. Aceasta pompa de alimentare pentru incarcator frontal JCB 414S dispune de toate actele necesare!

Mai multe detalii despre aceasta pompa alimentare JCB 414S iti pot oferi consilierii nostri tehnici, iar daca doresti sa comanzi lasa-ne datele locatiei tale. Poti comanda indiferent de localitate, plata ramburs fiind achitata la sfarsit, doar daca esti multumit de produsul primit. In plus, daca preferi sa ridici produsul comandat direct, te asteptam la sediul nostru, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de asistenta la schimbarea pompei vechi, una dintre echipele noastre de service mobil vine in intampinarea ta.
Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte.
Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia defectiunile tehnice cu care te confrunti.
Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica.

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are:

Prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre gauri de 44 mm
Lungimea levierului de 55 mm
Admisia de ’’

Poti verifica daca se potriveste utilajului tau cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura