Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 3607

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr D 3607
Cod produs
LPFS09V3-IA
Out Of stock
Descriere
Descopera oferta noastra pentru pompa alimentare Deutz Fahr D 3607 din imagini! Pretul bun te va incanta, iar pompa iti va asigura siguranta in exploatare si eficienta dorita. Oferta include gratuit garnitura dintre pompa si blocul motor pentru o etansare perfecta! Iar calitatea pompei este garantata de producator! Nu-ti va lipsi certificatul de garantie! Aceasta productie europeana s-a dovedit a fi cea mai buna varianta de inlocuire a originalului. De aceea, specialistii nostri o recomanda cu incredere.

Poti plasa o comanda acum foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Pentru a face alegerea potrivita, consulta-te cu unul din specialistii nostri! Unul dintre consilierii nostri tehnici iti poate acorda consultanta tehnica gratuita, detalii despre acest produs sau altele din oferta noastra. El te poate pune in contact si cu o echipa de mecanici, care sa te ajute la montaj. Nu ezita si ia legatura cu noi. Economisesti timp si bani!

Pompa alimentare Deutz Fahr D 3607 - o recomanda calitatea si pretul!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

La achizitionare vei primi si certificatul de garantie, valabil 1 an. Montajul corect al pompei iti asigura o functionare fara probleme, dar certificatul ti-ar fi necesar in cazul unor situatii neprevazute. Pompa de alimentare pentru tractor Deutz Fahr D 3607 are toate documentele cu ea!

Comanda acum pompa alimentare Deutz Fahr D 3607 si aceasta va fi livrata in localitatea ta in cel mai scurt timp. Plata se achita curierului dupa verificarea calitatii promise. Daca preferi sa ridici personal pompa comandata, te asteptam la sediul nostru.

Poti solicita si echipa noastra de service mobil daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei sau utilajul tau prezinta defectiuni la motor. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa de 26 mm
Admisia si iesirea sunt de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura