Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini 6030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 6030
Cod produs
IBTO2LEN-RE
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de piese alese cu grija, iar tu ai nevoie de un pret bun pentru ele. Stiind asta, punem la vanzare aceasta pompa alimentare tractor Landini 6030 puternica si performanta. Cu aceasta pompa ai ocazia sa schimbi modelul original la un pret mult mai bun, avand asigurata eficienta maxima in lucru.

De asemenea, fabricarea pompei are loc in Europa, noi ocupandu-ne de comercializarea ei oriunde in tara, alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor.

Pompa alimentare tractor Landini 6030 - piesa de rezistenta din depozitul nostru! Alege-o cu incredere!

Mai multe informatii despre produs sau livrarea lui iti poate oferi unul din consilierii nostri tehnici.
Daca te putem ajuta in alegerea ta cu mai multe detalii, te rog sa ne contactezi cu incredere. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat de cate ori alegi componente de schimb din oferta noastra si iti facem cunoscute serviciile oferite de firma noastra, care te ajuta sa economisesti timp si bani! Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!

O astfel de pompa de alimentare pentru tractor Landini 6030 din imagini va functiona vreme indelungata, daca o montezi corect. Pentru orice eventualitate, la achizitia ei vei primi si un certificat de garantie valabil 12 luni.

Comanda acum aceasta pompa alimentare tractor Landini 6030 si aceasta va ajunge in localitatea ta a doua zi lucratoare. Astfel, ai un timp scurt de asteptare pentru o durata lunga de functionare.
Daca te avantajeaza, poti sa treci pe la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului, ca sa ridici personal pompa de alimentare comandata.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta pompa?
Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici din apropierea ta poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura