Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Claas Ergos 446

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ergos 446
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Claas Ergos 446 este o piesa originala, disponibila imediat pentru livrare, la un pret foarte avantajos.
In stoc gasiti atat pivotul individual cat si kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Livram componentele care va intereseaza in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Specificatii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Atunci cand doriti sa faceti lucrari de reparatie la puntea utilajului, recomandarea noastra este sa folositi doar piese originale. Rezistenta crescuta a acestora la uzura garanteaza buna functionare a tractorului, pentru o vreme indelungata.

Pentru a beneficia de o reparatie care dureaza, nu doar calitatea produselor alese este importanta, ci si manopera. De aceea, venim in sprijinul dumneavoastra cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla utilajul si pot remedia sigur si rapid toate problemele tehnice ale acestuia, la punctul sau de lucru. Interventia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca procesul de productie sa poata fi reluat cat mai repede. Pentru detalii, nu ezitati sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Pivotii care functioneaza corespunzator cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru un timp indelungat, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Daca pivotii tractorului sunt uzati, sunati-ne pentru o oferta cat ma buna!
Produsul ajunge in cel mai scurt timp, oriunde pe teritoriul tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: TGHAY2NO-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura