Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Caterpillar 2497669 249-7669

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 2497669 249-7669
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Caterpillar 2497669 249-7669 este o pompa electrica, care se afla in stoc la un pret foarte avantajos.
Piesa beneficiaza de o garantie valabila 1 an de zile, de la momentul achizitiei, si ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp de la inregistrarea comenzii in sistem.
Puteti comanda produsul cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.
Pompa de alimentare are un pret mult mai accesibil decat cel al piesei originale, calitatea ramanand aceeasi. Pompa de combustibil este rezistenta si reprezinta cea mai buna optiune pentru utilajul dumneavoastra!
Specificatii:
- Pompa functioneaza la 12V, 4A
- Mufa: 2 pini
- Debit: 230 litri/ ora
- Presiune: 0.68 bari
Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Filtrul se livreaza separat, la cerere.
Pentru a beneficia de o reparatie de durata, nu doar calitatea componentelor alese este importanta, ci si manopera. De aceea, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul sau de lucru. In cel mai scurt timp de la solicitare, mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea echipamentului si pot remedia eficient toate defectiunile sale. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa va adresati departamentului tehnic al firmei!
Pompa de alimentare ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia produsului, va asteptam in Bucuresti, la sediul nostru.

Codul produsului este:  2497669-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura