Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 540
Cod produs
WKR0JZX2-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de ulei JCB 540 este un articol de calitate europeana pe care il regasesti in oferta noastra la un pret foarte tentant. A fost conceputa ca o alternativa a modelului original si asigura o functionalitate indelungata. In mod normal, cu un montaj profesionist si cu o intretinere adecvata, nu vei mai avea probleme in privinta acestei piese. Specialistii nostri iti recomanda sa o inlocuiesti de la primele semne de uzura. Daca doresti sa comanzi, transmite unui angajat detaliile locatiei tale, iar noi o livram imediat!

Mai multe informatii iti putem oferi daca ne contactezi telefonic sau prin email. Ca sa alegi cu usurinta piese noi din oferta noastra, iti asiguram gratuit consultanta tehnica! Nu uita ca ne poti solicita si o echipa de mecanici pentru montarea pompei sau alte reparatii necesare. Deplasarea ta nu este necesara! Stim cat de important este pentru tine sa-ti reiei activitatea cat mai repede posibil, in consecinta, iti aducem service-ul si mecanicii la punctul tau de lucru!

Pompa de ulei JCB 540 - calitatea, un criteriu pentru a alege aceasta piesa!

Schimbarea pompei de ulei poate fi semnalizata posesorilor de utilaje prin intermediul aparitiei anumitor semne. Scaderea presiunii uleiului de motor: acest lucru este semnalizat prin aprinderea semnalului din bord. Cresterea presiunii uleiului in motor: din cauza presiunii excesive a uleiului, utilajul refuza sa mai porneasca. Consum crescut de ulei: apare din cauza scurgerilor pe la elementele de etansare deteriorate sau din cauza reziduurilor din uleiurile de proasta calitate. In concluzie, este posibil sa fie necesar sa schimbi pompa de ulei daca au aparut semne precum cele descrise mai sus.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Poti comanda acum pompa de ulei JCB 540 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si daca ai solicitat asta in prealabil, poti deschide pachetul primit, inainte de a face plata. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB 540 sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura