Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura galerie evacuare pentru excavator Komatsu PC110R-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC110R-1
Cod produs
4FU1MVQZ-M
Out Of stock
Descriere
Garnitura pentru galeria de evacuare pentru excavator Komatsu PC110R-1 este o piesa originala, metalica, cu montajul intre chiuloasa si galeria de evacuare.
Pretul promotional al produsului si rezistenta crescuta la uzura recomanda aceasta piesa ca fiind alegerea ideala pentru utilajul dumneavoastra!
Garnitura se foloseste pentru motoarele in 4 pistoane. Fiind un produs de origine controlata, piesa asigura o etansare de calitate, care garanteaza o durata de exploatare considerabil mai lunga decat a unei garnituri aftermarket.

Livram componenta in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Daca aveti nevoie de asistenta la schimbarea pieselor sau daca aveti de facut alte reparatii, va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot interveni asupra excavatorului la punctul sau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si eficient toate problemele tehnice ale utilajului, intr-un interval de timp optim, astfel ca dumneavoastra sa puteti relua procesul de productie fara intarzieri suplimentare. Pentru detalii despre acest serviciu, va rugam sa contactati departamentul tehnic al firmei!

Garnitura pentru galeria de evacuare ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam.

Codul produsului este: 4FU1MVQZ-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura