Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 533-105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 533-105
Cod produs
YS2M6BPT-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 533-105 reprezinta solutia ideala atunci cand situatia impune inlocuirea bielei vechi a utilajului. Vei achizitiona o piesa de calitate garantata, pe care noi o propunem spre vanzare la un pret competitiv. Recomandam schimbarea piesei vechi cu o biela de origine. Componenta este realizata in Marea Britanie si va ajunge la tine cu tot cu suruburile care unesc cele doua parti si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Livram produsul nou, original, in baza unei comenzi. Poti plasa o comanda cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.

Suntem pregatiti sa te sprijinim mereu! Daca ai intrebari sau daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pieselor care te intereseaza cu utilajul, consultantii tehnici sunt mereu alaturi de tine! Iti asigura gratuit asistenta tehnica la alegerea pieselor de schimb din oferta noastra si vei afla si despre serviciile tehnice pe care noi le putem oferi. De exemplu, un montaj profesionist ar pune in valoare toate calitatile componentei comandate. Iar de profesionisti, sa stii ca nu duci lipsa in echipa ACN Piese Utilaje! Nu ezita si contacteaza-ne!

Biela incarcator telescopic JCB 533-105 - te cam imbie biela noastra, nu-i asa?

Principiul de functionare al unui motor cu ardere interna consta in transformarea energiei produse in urma arderii amestecului aer-combustibil in lucru mecanic, disponibil la arborele cotit. Biela face posibila preluarea si transmiterea fortei de presiune a gazelor din cilindru catre arborele cotit. Biela este supusa la solicitarile simple de intindere, compresiune, incovoiere, toate fiind produse de actiunea comuna a fortei de presiune a gazelor si a fortelor de inertie a pistonului, boltului si segmentilor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 533-105 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la momentul achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta a componentei.

Biela incarcator telescopic JCB 533-105 noua va ajunge in cel mai scurt timp, in orice localitate a tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Te asteptam in apropiere de Bucuresti, la sediul firmei, pentru a intra direct in posesia piesei comandate.

Pentru a te bucura de o reparatie care dureaza, nu doar tipul si calitatea componentelor alese conteaza, ci si manopera. In acest sens, iti punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot interveni asupra incarcatorului telescopic, la punctul de lucru al acestuia. Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, adreseaza-te cu incredere departamentului nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura