Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara pentru buldoexcavator Case 695ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695ST
Cod produs
2H3V0FNR-M-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru ca utilajul tau sa functioneze asa cum ar trebui, noi te sfatuim sa il echipezi cu cele mai bune piese de schimb comercializate la momentul actual. Si ca sa iti dovedim ca suntem seriosi in aceasta privinta, la ACN Piese Utilaje iti punem la dispozitie componente durabile la preturi accesibile. O asemenea piesa este aceasta planetara Case 695ST pe care il avem acum in oferta noastra!

De altfel, planetara propusa de noi este fabricata exclusiv in cele mai performante uzine Carraro din Italia. Acolo, este faurita cu cea mai mare atentie la detalii, astfel incat tu sa te bucuri de o componenta ireprosabila, care iti va reabilita imediat buldoexcavatorul! Un echipament de lucru care nu este echipat cu cele mai bune piese de schimb va da un randament inferior, transformandu-ti munca intr-o corvoada interminabila.

Plaseaza aici comanda ta pentru aceasta planetara Case 695ST din oferta noastra si bucura-te de o componenta exceptionala la cel mai bun pret posibil!
Ansamblul planetar complet este format din: planetara lunga, homocinetica, planetara scurta, cele doua cruci de planetara, saiba si siguranta din butuc. Ele reprezinta alegerea ideala pentru utilajul tau! Livram planetara noua ca ansamblu complet, dar si ca piese individuale, in functie de nevoile pe care le ai la momentul actual. Noi te sfatuim sa alegi ansamblul integral, deoarece iti va oferi o reparatie de lunga durata!

Insotim mereu oferta de piese de schimb de calitate cu servicii tehnice, dedicate si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment!
Deoarece ne apreciem clientii foarte mult, plasarea unei comenzi prin magazinul nostru vine cu diverse avantaje. Primul avantaj este un serviciu gratuit de asistenta tehnica - expertii nostri sunt gata sa gaseasca cea mai buna solutie pentru problema ta. De la gasirea componentelor potrivite pana la recomandarea unui mecanic profesionist, noi suntem alaturi de tine la fiecare pas. Cel de al doilea avantaj este parteneriatul nostru cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, coletul tau va fi livrat in decursul unei zile lucratoare, oriunde te-ai afla in Romania.

Daca montajul componentei este efectuat corespunzator, ea va functiona impecabil. Totusi, in colet includem factura si certificatul de garantie pentru planetara Case 695ST dorita. El este valabil 6 luni de la momentul achizitionarii si acopera eventualele defecte din fabrica.

Te-ai hotarat deja? Perfect! Plaseaza o comanda chiar aici si vei putea monta aceasta planetara pentru buldoexcavator Case 695ST pe vehiculul tau in cel mai scurt timp posibil. Iti vom livra piesele dorite prin curier, metoda de plata fiind ramburs. Inainte de a achita pachetul, poti verifica continutul sau in prezenta curierului, pentru a te asigura ca totul este in regula. Ai si optiunea de a ridica coletul personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Pentru o reparatie care dureaza, nu doar tipul si calitatea componentelor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot interveni asupra buldoexcavatorului la punctul de lucru al acestuia.

Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra, reparatii punctuale sau complexe, revizii periodice. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Ansamblul complet Case din imagini este format din:
- Planetara lunga
- Homocinetica
- Planetara scurta
- 2 cruci de planetara
- Saiba + siguranta butuc

Codul produsului este: 2H3V0FNR-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura