Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Claas Ares 696

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 696
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Claas Ares 696 este o piesa originala, cu disponibilitate de livrare imediata, din stoc propriu. Propunem spre vanzare pivotul nou la un pret foarte accesibil.
Pentru a comanda produsul este suficient sa ne sunati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Livram piesa ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Specificatii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Atunci cand faceti lucrari de reparatie la puntea utilajului dumneavoastra, recomandarea noastra este sa folositi doar componente de origine controlata. Rezistenta crescuta a acestora la socuri si uzura asigura o durata de viata cat mai lunga a tractorului. Pentru ca echipamentul din dotare sa aiba un randament ridicat pentru mai mult timp, nu doar calitatea noilor piese achizitionate conteaza, ci si montarea corespunzatoare a acestora. De aceea, va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot interveni asupra tractorului, la punctul de lucru al acestuia. Adresati-va cu incredere departamentului nostru tehnic pentru detalii despre acest serviciu!

Pivotii care functioneza optim cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un nou set de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a pastra anvelopele intr-o stare buna, pentru o vreme indelungata, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Apelati la unul dintre consultantii tehnici ai firmei daca pivotii tractorului dumneavoastra sunt uzati!
Livram produsul in cel mai scurt timp, in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul, inainte de a achita. Pentru a ridica pivotul inferior direct de la sediul nostru, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 2NZXG9RY-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura