Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90 LB90.B
Cod produs
H7OYEJKD-M
Out Of stock
Descriere
Daca esti preocupat intens de bunastarea utilajului tau si de cresterea performantei in munca, afla ca esti pe drumul cel bun! Alaturi de noi vei cunoaste cele mai inaltatoare rezultate si vei reusi sa economisesti pe termen lung mai mult decat ai fi crezut! Cum vei reusi acest lucru? Achizitionand cele mai moderne si performante piese de schimb pentru utilajul tau! Acest pinion planetar New Holland LB90 este chiar una dintre ele! O alta dovada a calitatii superioare Carraro!

Pune pasiune si obtii performanta. Adauga disciplina si obtii relevanta. Am putea spune ca este un intreg circuit al succesului constituit din alegeri. Tu fa-o pe cea corecta si alatura-te super echipei noastre de agenti care iti vor prelua cazul si se vor ocupa temeinic de el! Serviciile noastre unice de pe piata nu puteau fi sustinute decat de cel mai bine instruit si dedicat personal!

Acest pinion planetar New Holland LB90 permite exploatare indelungata si promite performanta!
Atunci cand utilajul tau pare sa nu mai coopereze si prezinta semnale de alarma, nu iti lua atentia de la acest lucru! Depisteaza problema si alege acea piesa care sa te fereasca de o situatie similara in viitorul apropiat! Acest pinion planetar New Holland LB90 isi va face treaba ca la carte si va efectua transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale. Este o creatie autentica in prelucrarea careia s-a utilizat metal tratat termic care sa asigure rezistenta in fata presiunii!

Stai pe langa noi si afla ce e nou!
Din momentul in care te decizi sa recurgi la serviciul de consultanta, stii sigur ca ai un start promitator! Impreuna cu departamentul de identificari, consultantii nostri se vor asigura ca ai facut selectia corecta a piesei din prima! Ulterior, poti cere orice informatie de actualitate si le poti adresa orice intrebare al carei raspuns nu l-ai depistat inca! Promitem sa beneficiezi de o experienta satisfacatoare si benefica activitatii tale!

Absolut fiecare produs din depozitul nostru dispune de un certificat care prevede garantia. Acest pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland LB90 beneficiaza de garantie timp de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica.

Timpul este cea mai valoroasa resursa daca ne intrebi pe noi! DE aceea facem tot posibilul sa il gestionam cum se cuvine! Necesitatea ta de a-ti primi piesa rapid ne este adusa la cunostinta, motiv pentru care acest pinion planetar New Holland LB90 ti se va inmana in 24 de ore! Pentru plasarea comenzii ne poti suna sau poti aplica cu usurinta pe site!

Montajul constituie o manopera care ar trebui sa fie sustinuta in cel mai profesional mod! De indata ce ai pierdut timp, energie si bani cautand piesa ideala, fairplay ni se pare ca asamblarea sa se ridica la nivelul calitatii ei! Te sfatuim hotarat sa te indrepti catre un atelier de specialitate si sa-ti supui masinaria unro servicii performante!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura