Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr 6150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 6150
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Steyr 6150 este o piesa noua, originala, a carei rezistenta crescuta la socuri si uzura o recomanda ca fiind solutia ideala pentru utilajul dumneavoastra.
In oferta noastra gasiti pivotul la un pret promotional.
Piesa vine insotita de factura si certificatul de garantie valabil 1 an, de la momentul achizitiei.

Livram componenta in baza unei comenzi. Pentru a comanda produsul puteti completa formularul de pe site sau ne puteti apela la numerele de telefon afisate.
Pivotul poate fi comandat ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
- inaltimea totala este de 57-58mm
-diametrul la bucsa este de 28mm.

Sugestia noastra este sa folositi doar piese originale atunci cand inlocuiti componentele defecte ale tractorului. Pentru a beneficia de o reparatie care sa dureze, nu doar calitatea produselor achizitionate este importanta, ci si manopera. De aceea, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate monta piesele de care aveti nevoie, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezitati sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un nou set de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a pastra anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.
Daca pivotii tractorului dumneavoastra sunt uzati, contactati-ne pentru o oferta cat mai buna!
Pivotul inferior ajunge in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Va asteptam in Bucuresti, la sediul firmei, pentru a ridica personal produsul.

Codul produsului este: UPIZLQ3B-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura