Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru incarcator telescopic JCB 550-170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 550-170
Cod produs
0I29CP6G-M
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa de injectie pentru incarcator telescopic JCB 550-170 este un produs original, de calitate garantata, care ajunge la tine complet echipat si gata de montaj.
Pentru a comanda piesa este suficient sa completezi formularul de pe site sau sa ne contactezi la unul dintre numerele de telefon afisate.
Consilierii firmei sunt la dispozitia ta, daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii pompei cu utilajul din dotare.

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de injectie JCB 550-170 si afla toate detaliile pe care le vrei!
Inainte de a plasa comanda pentru o pompa de injectie noua, iti recomandam efectuarea unei constatari de catre un mecanic specialist. Deoarece achizitia unei pompe presupune o investitie financiara mare, iti sugeram sa te asiguri ca pompa de injectie veche nu poate fi reparata. Poti trimite pompa de injectie pentru test pe banc de probe sau o masina de service mobil se poate prezenta la utilajul tau! Ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici si alege varianta care te avantajeaza!

Contacteaza-ne, suntem mereu aici, pentru tine si utilajul tau!
Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre aceasta pompa. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici, care te poate ajuta la montaj. Se vor asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita!

Pompa de injectie noua va fi expediata impreuna cu factura si certificatul de garantie cu valabilitatea de 12 luni, de la momentul achizitiei.

Pompa de injectie JCB 550-170 va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita.
Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal pompa de injectie comandata.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Codul produsului este: 0I29CP6G-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura