Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

ACN Piese Utilaje

0725975414, 0722674373

Pompa de injectie pentru incarcator telescopic JCB 550-140

JCB 550-140
Model:
JCB 550-140
Out of stock
Telefon:
0725975414
 

Detalii produs

Pompa de injectie pentru incarcatorul telescopic JCB 550-140 este un produs original, nou, pe care il livram complet echipat si gata de montaj. Propunem spre vanzare pompa de cea mai buna calitate, la un pret atractiv. Piesa ajunge la dumneavoastra impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei.

Pentru a comanda pompa de injectie, aveti doua variante:
-Apel telefonic
-Completarea formularului de pe site

Pentru a identifica corect pompa potrivita pentru incarcatorul telescopic din dotare, adresati-va cu incredere unuia dintre consilierii nostri. Venim in intampinarea dumneavoastra cu oferte si solutii complete, care raspund si celor mai exigente cerinte. Deoarece stim ca nu doar calitatea pieselor conteaza, pentru o reparatie trainica, ci si manopera, va oferim serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - echipele noastre de mecanici se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului, remediind, acolo, problemele tehnice cu care va confruntati.

Inainte de achizitionarea unei pompe noi, recomandam mereu efectuarea unei constatari de catre un specialist. Daca pompa veche poate fi reparata sau daca motorul functioneaza defectuos din cauza altei componente, bugetul necesar reparatiei va fi mai mic. Cu un singur telefon puteti programa o constatare! Puteti trimite pompa de injectie pentru test pe banc de probe sau o masina de service mobil se poate prezenta la dumneavoastra!

Livram produsul in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica pompa de injectie direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este:  PSYLUB2N-M

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: ACN Piese Utilaje
Persoana de contact: Nita Alexandru
Adresa: Sos. Giurgiului nr. 288A
Localitate: Com. Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0725975414
Telefon mobil: 0722674373
Website: http://www.acnpieseutilaje.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi