Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru incarcator telescopic JCB 550-140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 550-140
Cod produs
PSYLUB2N-M
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa de injectie pentru incarcator telescopic JCB 550-140 este un produs original, nou, care, odata achizitionata, se va dovedi o investitie eficienta. Gasesti pompa de injectie acum in oferta noastra si o livram complet echipat si gata de montaj.
Propunem spre vanzare aceasta pompa de cea mai buna calitate, garantata, la un pret atractiv.
Pentru a comanda pompa de injectie, ai doua variante:
- apel telefonic
- completarea formularului de pe site
Pentru a identifica corect pompa potrivita pentru incarcatorul telescopic din dotare, adreseaza-te cu incredere unuia dintre consilierii nostri.

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de injectie JCB 550-140 si vei afla toate detaliile!
Inainte de achizitionarea unei pompe noi, recomandam mereu efectuarea unei constatari de catre un specialist.
Daca pompa veche poate fi reparata sau daca motorul functioneaza defectuos din cauza altei componente, bugetul necesar reparatiei va fi mai mic. Cu un singur telefon poti programa o constatare! Poti trimite pompa de injectie pentru un test pe banc de probe sau o masina de service mobil se poate prezenta la punctul tau de lucru!

Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre aceasta pompa. Ei te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici, care sa te ajute la montaj. Se vor asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita!

Piesa va ajunge la tine impreuna cu factura si certificatul ei de garantie, valabil 12 luni, de la momentul achizitiei.
Garantia ramane valabila in conditii de instalare corecta a piesei.

Odata facuta comanda, pompa de injectie JCB 550-140 va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita.
Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal pompa de injectie comandata.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!

Codul produsului este:    PSYLUB2N-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura