Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa Fiat Kobelco 71490711

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 71490711
Cod produs
UB5R3KNG-E-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara completa Fiat Kobelco 71490711 este un produs nou, original, care se regaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos. Atunci cand schimbi piesele vechi ale echipamentului, iti recomandam sa utilizezi doar produse originale, datorita rezistentei crescute la uzura a acestora. Pentru a comanda aceasta planetara articulata completa este suficient sa ne contactezi telefonic sau sa completezi formularul de pe site. Consilierii nostri te pot ajuta daca ai intrebari sau daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor cu utilajul din dotare.

Pentru ca dorim sa iti oferim solutii complete la problemele tehnice pe care le ai in acest moment, oferta de piese de schimb de calitate este insotita de servicii tehnice dedicate. Primesti mereu cate un sfat. De aceasta te sfatuim sa schimbi bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Pentru detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care noi le putem asigura, nu ezita sa ne contactezi!

Planetara completa Fiat Kobelco 71490711 - perfecta pentru utilajul tau!

Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Planetara articulata completa Fiat Kobelco 71490711 achizitionata va ajunge la tine insotita de factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 12 luni, de la momentul achizitiei.

O astfel de planetara completa Fiat Kobelco 71490711 va ajunge la tine in cel mai scurt timp, in orice zona a Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Pentru o remediere sigura si rapida a problemelor tehnice pe care le are utilajul tau, iti punem la dispozitie una dintre echipele noastre de service mobil. Avem mecanici colaboratori ai firmei pe intreg teritoriul tarii, care se pot deplasa in localitatea in care se afla echipamentul din dotare si pot efectua acolo reparatiile necesare. Asiguram un montaj de calitate al pieselor nou achizitionate de la noi, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice. Nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti da detalii despre acest serviciu, care te ajuta sa economisesti timp si bani!

Specificatii tehnice

Planetara completa din imagini este formata din:

Axul planetar care intra in fuzeta
2 cruci de planetara
Homocinetica
Axul planetar lung
Trimite mesaj
Din Gura in Gura