Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-2
Cod produs
2LZ98KRI-RE
Out Of stock
Descriere
Cumpara fara ezitare acest senzor cutie viteze Komatsu WB91R-2 din oferta noastra. Ceea ce iti oferim este un produs original, nou, care se regaseste acum in oferta noastra si la un pret de exceptie. Poti comanda piesa cu usurinta, daca ne suni la unul din numerele de telefon afisate sau completezi formularul de pe site.

Inainte de a comanda piesele care te intereseaza, poti sa verifici compatibilitatea acestora cu buldoexcavatorul din dotare, cu ajutorul unuia dintre consilierii firmei.

Cere acum o oferta pentru acest senzor cutie viteze Komatsu WB91R-2 si vei fi pe deplin multumit de alegerea ta!

Iti recomandam ca atunci cand achizitionezi noi componente pentru utilajul tau, sa alegi prioritar piese originale, datorita rezistentei crescute a acestora. In acest fel, cheltuielile de mentenanta ale utilajului vor scadea, in timp. Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si iti ofera detalii suplimentare si despre aceasta componenta. Ei te pot pune in contact si cu un specialist din apropierea ta, pentru a te ajuta la montaj. Se vor asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita!

Un asemenea senzor cutie viteze Komatsu WB91R-2 va ajunge in posesia ta in cel mai scurt timp, insotit de factura si certificatul lui de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei

Comanda acum un senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 si vei beneficia de el in cel mai scurt timp, avand si siguranta ca il vei primi in stare perfecta, deoarece poti deschide coletul inainte de a plati rambursul curierului. Daca preferi, poti ridica senzorul comandat si de la sediul firmei, din apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montare, te putem pune rapid in legatura cu un tehnician din zona ta de activitate.
In plus, tehnicienii firmei sunt aproape daca ai nevoie de asistenta la identificarea problemelor aparute la instalatia electrica a utilajului din dotare. Avantajele serviciului de asistenta tehnica mobila includ programul de diagnoza si deplasarea in localitatea in care se afla echipamentul tau. Pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia altor specialisti, dispunem si de mecanici colaboratori, care pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, ca sa redevina functional cat mai repede. Primesti detalii despre acest serviciu sau poti face o programare daca iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa acestuia are 2 pini.
Vine montat la timoneria de la cutia de viteze
Trimite mesaj
Din Gura in Gura