Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara Case 84258439

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
UG08624D-M-CD
Out Of stock
Descriere
Tocmai ai poposit in locul unde isi gasesc adapost cele mai calitative piese de schimb. Utilajul tau va vrea sa ii faci un abonament permanent la noi. Inca mai cauti in alta parte? Iti mai dam un motiv sa ramai aici. Aceasta cruce de planetara Case 84258439 este o componenta originala Carraro, special conceputa pentru a oferi rezistenta la uzura si durabilitate. Nu mai sta pe ganduri, in oferta noastra gasesti aceasta piesa noua la un pret foarte accesibil.

Daca alegi sa investesti intr-o piesa de schimb de calitate superioara, atunci te alegi cu un aliat de nadejde. Cum se face una ca asta? Tare simplu. Piesele calitative sunt supuse si nu fac scandal precum suratele lor vitrege, piesele slabe. Nu, nu! Piesele de top stau la locul lor si isi fac treaba cu abnegatie si dedicare. In plus, o alta caracteristica a lor este aceea de a fi durabile. Haide, indrazneste sa alegi aceasta componenta originala Carraro!

Cruce de planetara Case 84258439 - piesa ce duce greul in locul tau!

Aceasta cruce este special faurita pentru transmiterea cuplului intre cele doua semi-planetare si homocinetica ce le uneste.

Dubii, intrebari fara raspuns? Testeaza-ne si pe noi!
Atunci cand ai dubii sau nu gasesti raspuns pentru intrebarile tale, poti sa ne intrebi si pe noi. Chiar te rugam sa faci asta. Ne place sa iti fim de folos. Asa ca daca ai nelamuriri sau ai nevoie de mai multe informatii, contacteaza-ne! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti sta la dispozitie!

Aceasta cruce de planetara Case 84258439 este o piesa deosebit de calitativa. Asta se reflecta si in garantia valabila 12 luni.

Fii fara grija atunci cand vine vorba de livrare. Iti trimitem aceasta cruce de planetara Case 84258439 prin curier rapid, in 24 de ore. De esti prin preajma te asteptam sa ridici personal piesa.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii.

Specificatii tehnice

Lungime cruce planetara intre sigurante: 83mm
Diametru pastila: 30.2mm
Crucea de planetara se livreaza impreuna cu sigurantele de fixare.
Crucea de planetara este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering special, ce nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia, prelungind durata ei de exploatare.
Se recomanda gresarea periodica pentru o durata de viata cat mai lunga a piesei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura