Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senila de cauciuc Mustang ME2203

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mustang ME2203
Cod produs
Y3SW5REL-M
Out Of stock
Descriere
Senila de cauciuc Mustang ME2203 este un produs de calitate superioara, fabricat in Italia, pe care il gasiti in oferta noastra la un pret foarte avantajos.

Dimensiuni:
-Latimea caii de rulare: 250 mm
-Numar segmenti: 38
-Lungime segment: 96 mm

Pentru a plasa comanda pentru senila de cauciuc este suficient sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.
Oricare dintre consilierii firmei va pot oferi asistenta in alegerea senilei potrivite pentru utilajul dumneavoastra. Va punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei care poate efectua reparatiile de care aveti nevoie la punctul de lucru al utilajului. Pentru informatii suplimentare, adresati-va cu incredere consultantilor nostri!

Avantaje:
-Senilele contin un cablu continuu de otel, fara capete sau imbinari, care creste rezistenta produselor cu pana la 40% mai mult fata de senilele alternative
-Materia prima utilizata la fabricarea cauciucului este de cea mai buna calitate
-Amestecul optim de cauciuc natural si cauciuc sintetic ofera cel mai bun raport intre elasticitate si rezistenta
-Fiecare produs are un numar unic de identificare, prin care compania producatoare urmateste cum se comporta loturile noi de senile; prin analiza feed-back-ului primit de la clienti din toata Europa, compania imbunatateste constant calitatea senilelor

Produsul nou ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica senila direct de la sediul firmei, va asteptam pe la noi.

Codul produsului este: Y3SW5REL-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura