Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R-5
Cod produs
OT7ZLXB4-RE
Out Of stock
Descriere
Cumpara cu incredere acest senzor cutie viteze Komatsu WB91R-5 de pe site-ul nostru - este un produs original, nou, pe care il gasesti in oferta noastra la un pret foarte accesibil. Mai mult, vei achizitiona rapid un produs nou, de cea mai buna calitate, garantata! Acesta a fost fabricat in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde.

Pentru a plasa o comanda ai doua variante:

Apel telefonic
Completarea formularului de pe site

Pentru a raspunde nevoilor pe care le ai in acest moment, venim in intampinarea ta cu oferte personalizate, complete, de piese de schimb de calitate si servicii tehnice dedicate.

Senzor cutie viteze Komatsu WB91R-5 - cea mai buna alegere pentru utilajul tau!

Pentru raspunsuri la intrebari sau daca ai nevoie de ajutor la alegerea pieselor potrivite pentru utilajul din dotare, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei! Beneficiezi de consiliere tehnica gratuita la alegerea componentelor noi din oferta noastra! Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale! Nu ezita sa ne apelezi atunci cand simti ca este necesar!

Ca orice componenta de origine, un asemenea senzor cutie viteze Komatsu WB91R-5 va ajunge la tine insotit de factura si certificat de garantie, cu valabilitatea de 6 luni, de la momentul achizitiei.

Produsul va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita.
Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal acest senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-5 comandat.

Daca ai nevoie de ajutor la montare, te putem pune rapid in legatura cu un tehnician din zona ta de activitate.
Pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia altor specialisti, mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede.
Primesti detalii despre acest serviciu sau poti face o programare daca iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Mufa senzorului are 2 pini.
Vine montat la timoneria de la cutia de viteze
Trimite mesaj
Din Gura in Gura