Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-5
Cod produs
URY135TN-RE
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns in magazinul nostru online, afla ca avem pentru tine si utilajul tau piese de calitate, la cele mai bune preturi, servicii tehnice si consultanta gratuita! Spre exemplu, acum iti oferim detalii despre acest senzor cutie viteze Komatsu WB93R-5 - o componenta noua, originala, pe care o propunem spre vanzare la un pret foarte avantajos.

Poti plasa comanda pentru acest senzor cutie viteze Komatsu WB93R-5 cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic!

Senzorul cu montaj la furcile care selecteaza treapta de viteza se utilizeaza pentru citirea treptei selectate. Contacteaza-ne! Venim in intampinarea ta cu oferte personalizate si servicii tehnice suplimentare. Si pentru detalii despre acest serviciu, adreseaza-te cu incredere departamentului nostru tehnic!

Personalul calificat al firmei iti sta la dispozitie daca ai intrebari despre piesa sau daca ai nevoie de asistenta la verificarea compatibilitatii componentelor de care ai nevoie cu buldoexcavatorul. De asemenea, daca ne contactezi, telefonic sau online, iti asiguram consultanta tehnica gratuita! Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

Livram acest senzor cutie de viteze pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-5 de calitate superioara insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni, de la data cumpararii.

Produsul va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului, iar daca doresti si ai mentionat asta in prealabil, ai posibilitatea sa il deschizi si sa verifici starea piesei inainte de a achita.
Te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal acest senzor cutie viteze Komatsu WB93R-5 comandat.

Tehnicienii firmei vin in intampinarea ta daca ai nevoie de asistenta la identificarea problemelor aparute la instalatia electrica a utilajului din dotare. Avantajele serviciului de asistenta tehnica mobila includ:
Programul de diagnoza
Deplasarea in localitatea in care se afla echipamentul tau

In plus, te ajutam si la montarea pieselor noi. Ia legatura cu noi si vei beneficia de servicii prompte si de calitate!

Specificatii tehnice

Mufa cu 2 pini
Vine montat la timoneria de la cutia de viteze
Trimite mesaj
Din Gura in Gura