Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara articulata completa Dana Spicer 212.06.610.03

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
94LS0C8J-IA
Out Of stock
Descriere
Planetara Dana Spicer 212.06.610.03 2120661003 se gaseste in oferta noastra la un pret avantajos. Atunci cand schimbi piesele defecte ale utilajului, iti recomandam sa alegi intotdeauna componente de origine, deoarece acestea garanteaza o durata de exploatare mai mare si performante ridicate ale echipamentului. In plus, piesele originale iti asigura transferul optim de putere si previn uzura prematura a ansamblului. Produsul este nou si original si se livreaza pe baza de comanda. Pentru a plasa comanda este suficient sa completezi formularul de pe site sau sa ne suni.

Specialistii recomanda si schimbarea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta pentru a beneficia de o reparatie de durata. Pentru a primi o oferta cat mai detaliata, dar si pentru alte informatii referitoare la acest produs, nu ezita sa contactezi - telefonic sau online - unul dintre consilierii nostri tehnici. Inainte de a plasa o comanda, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita, ca sa alegi cu usurinta piesele compatibile cu utilajul tau din oferta noastra.

Planetara Dana Spicer 212.06.610.03 - cere o oferta, nu mai astepta!

Planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Planetara este un ax articulat prin care se transmite o miscare de rotatie. Articulatiile dintre ax si cele doua capete sunt o cruce cardanica, adica permit rotatia chiar daca exista o rupere de aliniere. Cele doua articulatii sunt acolo pentru ca partea dinspre roata, acolo unde este fuzeta cu roata, sa se poata misca sus-jos la denivelari. Daca se vor auzi trosnituri la nivelul rotilor si volanul trepideaza la viteze mici, trebuie neaparat sa iei in considerare verificarea planetarelor.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Planetara articulata completa Dana Spicer 212.06.610.03 beneficiaza de o garantie cu valabilitatea de 1 an de la data cumpararii.

Livram aceasta planetara Dana Spicer 212.06.610.03 comandata unde ai nevoie, in orice localitate din Romania, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica ce contine coletul inainte de a achita. Sediul nostru se afla in apropiere de Bucuresti, unde te asteptam pentru a ridica direct produsul.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Planetara completa este formata din:
Axul planetar care intra in fuzeta;
Cele doua cruci de planetara;
Piesa de legatura si axul planetar lung, din punte, care ajunge la diferential.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura