Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case CX90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CX90
Cod produs
8JM2L14K-AS
Out Of stock
Descriere
Deciziile tale trebuie sa fie pe masura asteptarilor pe care le pretinzi! Mai ales atunci cand vorbim despre utilaje! Acesti prieteni de baza fara de care afacerea ta nu ar fi nici pe jumatate la nivelul la care se afla! Pune mare accent pe piesele de schimb si fa o selecte minutioasa daca iti doresti performanta indelungata! Acest pinion planetar tractor Case CX90 este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru sistemul de transmisie! O inventie Carraro menita sa persiste indelung!
Fara perseverenta, corabia acestei industrii nu are lest! Priveste problemele ca niste barci de salvare! Nu, nu suntem ironici! De multe ori dificultatile sunt oportunitati de a ne instrui pe viitor! Asa ca lasa perseverenta sa-ti fie stil de viata! Cu aceasta caracteristica a ta si cu cele mai fresh informatii din partea agentilor nostri, activitatea ta va cunoaste o ascensiune mirifica! Sansa iti bate la usa! Deschide-i!

Cu acest pinion planetar tractor Case CX90 faci din performanta rutina utilajului tau!
Ai sesizat ca pinioanele s-au uzat sau ca anumite corpuri straine au patruns la contactul dintre coroana si pinioane? Sau ai un caz extrem in care piesa s-a spart din cauza socurilor mecanice? Alege acest pinion planetar tractor Case CX90 atat de rezistent sub presiune! Un accesoriu conceput si prelucrat dupa cele mai moderne tehnici, din metal tratat termic! O piesa indispensabila sistemului de transmisie!

O noua informatie - o noua viziune!
In orice domeniu am privi, informatiile se actualizeaza si tehnicile se modernizeaza! Acest lucru este valabil si in aceasta industrie! Acum poti fi la curent cu orice updatare apeland la serviciul gratuit de consultanta! Ai o nelamurire? Ai nevoie de indrumare? Vrei sa te asiguri ca ai ales piesa compatibila? Iti doresti o sugestie pentru momentul montajului? Toate acestea vor fi asigurate din clipa in care vei lua legatura cu agentii nostri!

Pentru ca totul se desfasoara in cel mai profi mod, punem la dispozitie pentru fiecare produs cate un certificat de garantie! Acest pinion planetar pentru tractor Case CX90 beneficiaza de garantie timp de 6 luni in cazul unor defectiuni din fabrica!

Stim ca vrei s ate pui cat mai repede pe treaba. Zis si facut! Acest pinion planetar tractor Case CX90 va ajunge la usa ta in doar 24 de ore din momentul palsarii comenzii! Trimite solicitarea printr-un apel telefonic sau prin completarea cererii pe site! Iti vei putea relua munca in cel mai scurt timp!

Acest moment este decisiv pentru mentinerea calitatii piesei achizitionate! Nu te lasa atras de tertipurile improvizatiilor! Nu te amagi ca vei economisi niste bani daca vei recurge la tot felul de ’’scamatorii’’ tehnice! Alege sa instalezi piesa intr-un atelier de specialitate cu ajutorul unui profesionist! In acest fel, vei pune pret pe investitia facuta si vei prelungi durata de exploatare a piesei!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura