Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
O14BP6L2-M
Out Of stock
Descriere
O asemenea pompa de injectie pentru buldoexcavator JCB 3CX este un produs original, care beneficiaza de livrare rapida si are calitatea garantata!
Mai mult chiar, noi propunem spre vanzare aceasta pompa injectie JCB 3CX la un pret avantajos. Daca esti interesat, poti comanda piesa cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.

Cere acum o oferta si afla detaliile! Iti livram produsul complet echipat si gata de montaj!
Departamentul nostru tehnic iti poate face o oferta personalizata, care sa raspunda nevoilor utilajului tau!
Pentru a identifica corect pompa potrivita pentru utilajul tau, adreseaza-te cu incredere consilierilor firmei!
Inainte de a investi intr-o pompa de injectie noua, iti recomandam sa apelezi la serviciile unui mecanic specialist care sa verifice daca problemele mecanice ale buldoexcavatorului din dotare sunt cauzate de pompa veche. In situatia in care pompa defecta poate fi reparata sau daca dificultatile tehnice cu care te confrunti sunt cauzate de alta componenta, iti putem oferi solutia ideala pentru remedierea problemelor tale!

Contacteaza-ne, suntem mereu aici pentru tine si utilajul tau!
Direct pe site-ul firmei sau suna acum daca doresti sa comanzi sau daca te putem ajuta cu mai multe informatii despre piesa sau serviciile pe care ti le putem pune la dispozitie. Ca sa alegi cu usurinta piesa ideala din oferta noastra, iti asiguram de fiecare data consultanta tehnica gratuita!

Produsul nou vine insotit de un certificat de garantie valabil 12 luni de la data cumpararii.

Livram aceasta pompa injectie JCB 3CX comandata oriunde pe teritoriul tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs.
Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul nostru, te asteptam pe la noi in orice zi lucratoare.

Pentru functionarea corespunzatoare a utilajului, iti recomandam sa apelezi la serviciile de montaj oferite de un service autorizat sau la personalul nostru calificat. Dispunem de echipe de service mobil pe intreg teritoriul tarii, astfel incat sa te putem ajuta la montaj sau la reparatii, la punctul de lucru al utilajului. Nu ezita si cere date suplimentare de la consultantii nostri tehnici!

Codul produsului este:    O14BP6L2-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura