Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavator New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Out Of stock
Descriere
Va propunem spre vanzare setul de patine telescopare brat pentru buldoexcavatorul New Holland NH75, la un pret imbatabil! Patinele sunt fabricate in Uniunea Europeana, dintr-un material special care ajuta la telescoparea usoara a bratului si fixare corespunzatoare a acestuia.

Setul este format din:
-4 placi trapezoidale
-4 placi paralelipipedice
-Piulite

Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.

Puteti plasa comanda pentru barele textolit pentru bratul telescopic al buldoexcavatorului dumneavoastra, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Va recomandam sa montati patinele intr-un service specializat, pentru a evita complicatiile care pot surveni in urma unui montaj incorect. Echipele noastre de service mobil pot regla corect patinele, prevenind, astfel, uzura prematura a bratului telescopic. La cerere, mecanicii colaboratori ai firmei pot constata starea utilajului din dotare si pot efectua reparatiile necesare in localitatea in care acesta se afla. Nu ezitati sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic pentru mai multe informatii!

Livram patinele telescopare pentru buldoexcavatorul New Holland NH75 in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide pachetul la primire, inainte de a achita. Sediul firmei se afla in Bucuresti, unde va asteptam pentru a intra direct in posesia produsului.

Codul produsului este: F40JKAB8-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura