Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Semiplanetara pentru buldoexcavator Case 695SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
UH3CJ8NP-M-CD
Out Of stock
Descriere
O asemenea semiplanetara buldoexcavator Case 695SR este componenta ce se va integra perfect in angrenajul utilajului tau. Nu stim cum se face, dar piesele calitative au capacitatea de a trage dupa ele intreaga ta afacere. Daca esti intr-un impas si nu stii cum sa treci peste el, raspunsul e reprezentat de produsele de top. Ele te vor urca pe urmatoarea treapta si te vor putea duce pe culmile succesului. Ai vreun motiv pentru care sa nu le alegi chiar in acest moment?

Daca afacerea ta este deficitara la capitolul piese de schimb de calitate superioara si produse consumabile de top, atunci nu cauta sa argumentezi aceasta lipsa. Mai degraba straduieste-te sa gasesti solutii pentru a acoperi aceasta lipsa. Angajeaza-te intr-o colaborare cu firma noastra! Noi functionam de mult timp in acest domeniu. Prin urmare, am acumulat numeroase cunostinte referitoare la produsele de care utilajul tau are nevoie. Asadar, iti putem oferi consultanta, putem cauta solutii pentru problemele cu care te confrunti. Putem sa iti punem la dispozitie piese din depozitul nostru si putem sa le cautam direct la producatori. Ce mai astepti? Aceasta componenta originala Carraro iti striga numele!

Semiplanetara buldoexcavator Case 695SR - piesa de care utilajul tau se va bucura mult timp!

O astfel de componenta asigura transmisia de putere intre crucea de planetara si transmisia finala. Furca de planetara reprezinta partea mai scurta a ansamblului planetar, capatul ce transmite cuplul spre pinioanele satelitare. Capatul danturat se monteaza intre pinioanele satelitare.

Serviciul nostru de consultanta te scoate din ceata!

Odata cu infiintarea firmei noastre s-au trasat si niste linii directoare de la care nu ne putem indeparta. Una dintre ele este reprezentata de ajutorul pe care il oferim clientilor nostri. La ce ar fi utile toate informatiile pe care le detinem daca nu am putea sa le punem si in slujba altora? Ne-am facut un scop din a-ti oferi consultanta gratuita, caci ne place teribil sa te stim impacat si cu piesa compatibila in buzunar!

Semiplanetara pentru buldoexcavator Case 695SR pe care ti-o propunem nu vine la tine singura. Aceasta vine insotita de o garantie cu valabilitatea de 6 luni din momentul achizitiei.

Livram semiplanetara buldoexcavator Case 695SR in toate localitatile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Totusi, de esti prin apropiere, te invitam pe la noi! Poti ridica produsul direct de la sediul firmei.

Montajul este un pas deosebit de important din viata unei piese de schimb. Apeleaza doar la specialisti atunci cand inlocuiesti piesele uzate. Doar astfel te poti asigura ca nu vei pierde investitia pe care tocmai ai facut-o!

Specificatii tehnice:

Lungimea axului: 165mm
Diametrul gaurii pentru crucea de planetara: 30mm
Distanta intre sigurantele de prindere a crucii: 80mm
Diametrul axului unde intra in fuzeta: 48mm
Diametrul axului in zona danturata: 46.5mm
Numar dinti: 13
Trimite mesaj
Din Gura in Gura