Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru motor JCB Dieselmax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Dieselmax
Cod produs
JKS63EGM-M-IA
Out Of stock
Descriere
Specialistii nostri iti sugereaza sa te indrepti inspre produsele originale, deoarece durata acestora de folosire este mai mare in comparatie cu a pieselor de la producatori alternativi. Greutatea corespunzatoare a bielei de origine previne aparitia vibratiilor care pot degrada timpuriu arborele. Biela motor JCB Dieselmax este un astfel de produs original, pe care il gasesti in catalogul nostru si are un pret de neratat. Aceasta piesa fabricata in Marea Britanie reprezinta alegerea ideala pentru utilajul tau! Vine impreuna cu suruburile care unsec cele doua componente si de bucsa de la boltul pistonului.

Pentru ca ne dorim sa ai echipamente in perfecta stare de functionare permanent, am creat toata gama de servicii la ACN Piese Utilaje! Serviciul de mentenanta personalizat se ocupa cu reviziile tehnice periodice si iti asigura asistenta de specialitate la cele mai avantajoase preturi. Aceste interventii sunt realizate de specialisti ACN, care detin cunostinte in domeniul utilajelor grele si au instrumentele necesare pentru remedierea oricarei probleme tehnice. Poti sa ne apelezi oricand cu cea mai mare incredere!

Biela motor JCB Dieselmax - mareste durata de utilizare a echipamentului!

Biela transforma miscarea de translatie a pistonului in miscare de rotatie la arborele cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Desi este o piesa rezistenta, frecvent apar ruperi ale suruburilor de biela cand acestea nu sunt stranse la cuplu (stranse excesiv sau insuficient). Aceasta duce la avarii mecanice grave, biela in miscare lovind blocul motor, arborele cotit etc. In mod frecvent, apare insa o uzura a bucsei antifrictiune care duce la cresterea jocului intre aceasta si bolt pana la aparitia ‘bataii de bolt’.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Biela pentru motor JCB Dieselmax beneficiaza de o garantie cu valabilitatea de 6 luni, din momentul achizitiei. Este indicat sa pastrezi toate actele care insotesc produsul comnadat!

Livram biela motor JCB Dieselmax in cel mai scurt timp, oriunde pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs. Sediul firmei se afla in apropiere de Bucuresti, unde te asteptam pentru a ridica direct biela comandata.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura