Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patine telescopare brat buldoexcavatoare New Holland LB95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB95 LB95.B
Out Of stock
Descriere
Setul complet de patine telescopare brat pentru buldoexcavatoarele New Holland LB95 si LB95.B este fabricat in Uniunea Europeana dintr-un material special care ajuta la telescoparea usoara si fixarea corespunzatoare a bratului. In oferta noastra gasiti patinele New Holland la un pret promotional.
Puteti comanda produsul cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic.

Setul de patine este format din 4 placi trapezoidale si 4 placi paralelipipedice, cu piulite incorporate. Puteti cumpara patinele si separat.
Echipa noastra de service mobil va poate ajuta la montarea corecta a glisoarelor brat telescopic. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla buldoexcavatorul dumneavoastra si pot remedia dificultatile tehnice cu care va confruntati. Va reamintim ca montajul incorect al patinelor poate uza prematur bratul telescopic.

Culoarea pieselor poate varia in functie de lotul de productie.
Patinele telescopare ajung oriunde pe teritoriul tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica pachetul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: OA3FICB0-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura