Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland LB90 LB90.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90 LB90.B
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatorul New Holland LB90 LB90.B este un produs original, cu disponibilitate de livrare imediata, pe care il gasiti in oferta noastra la un pret promotional. Puteti comanda pivotul inferior ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice

Specificatii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Rolul pivotului cu montare in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Garantia produsului este de 1 an din momentul achizitiei.
Puteti comanda piesa cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau daca ne sunati la numerele de telefon afisate.

Va recomandam sa alegeti componente originale atunci cand doriti sa faceti lucrari de reparatie la puntea dumneavoastra. Pivotii care functioneaza corespunzator cresc precizia manevrarii utilajului dumneavoastra. Un set nou de pivoti va extinde durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor in articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Daca pivotii buldoexcavatorului dumneavoastra s-au uzat, consilierii nostri tehnici va vor face o oferta cat mai buna. Daca aveti nevoie de asistenta la montaj sau daca va intereseaza alezarea sau rebucsarea carcasei puntii, va punem la dispozitie atelierul nostru mobil. Mecanicii colaboratori ai fimei pot remedia cu succes dificultatile tehnice cu care va confruntati, in localitatea in care se afla utilajul dumneavoastra.

Pivotul inferior ajunge in toate regiunile Romaniei, intr-un timp scurt, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs, cu posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Sediul firmei se afla in Bucuresti, unde va asteptam pentru a intra direct in posesia pivotului inferior pentru buldoexcavatorul New Holland LB90 LB90.B.

Codul produsului este: H6KYIRAW-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura