Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare stivuitor JCB 930-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 930-2
Cod produs
H0FW6SE8-MI
Out Of stock
Descriere
Avem acum in oferta noastra mii de piese de schimb de calitate, pentru ca tu sa inlocuiesti rapid piesele uzate ale echipamentului tau. Pompa electrica alimentare JCB 930-2 este de calitate garantata de producatorul european, la un pret bun. Este compatibila si cu JCB 930 si JCB 930-4.

Tocmai pentru ca vrem sa venim in sprijinul afacerii fiecarui partener in parte, am creat o serie de servicii foarte apreciate: consiliere gratuita, depanare mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje... le poti testa, iti garantam ca iti sunt de folos!

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Ai nevoie de un electrician din zona ta, ca sa intervina rapid asupra utilajului tau. Mecanicii nostri colaboratori pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Pompa electrica alimentare JCB 930-2 este de o importanta vitala pentru alimentarea cu combustibil a motorului!
O pompa de alimentare defecta care furnizeaza combustibil inconsecvent, determina motorul sa functioneze in socuri, sa scoata zgomote, pentru ca in final sa se opreasca. Iti recomandam o revizie tehnica, dar mai mult ca sigur ai nevoie de pompa pe care ti-o recomandam.
Intreaba-ne la telefon! Gratis!
Hai sa vedem: ti s-a intamplat sa ramai in pana si sa nu stii de unde s-o apuci? Sau sa stii care e defectiunea si sa nu stii ce piesa o rezolva? Suna si intreaba-i pe consultantii nostri, ei stiu tot!
Pompa electrica de alimentare stivuitor JCB 930-2 are garantie extinsa pentru 1 an, asta este o certificare a calitatii ei.
Pompa electrica alimentare JCB 930-2 este pe stoc, poti trece pe la noi sa o iei. Daca o comanzi, ea va pleca in aceeasi zi din depozit si va ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Poti plati ramburs dupa verificarea piesei, suntem de incredere!
Sigur nu te vei aventura sa lasi montajul unei piese importante pe mana oricui! Cheama un specialist, suna la noi si iti vom recomanda unul cu referinte foarte bune!

Specificatii tehnice
• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
• Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura