Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare combina Deutz Fahr Powerliner 4030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Powerliner 4030
Cod produs
A2WHZCYQ-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Deutz Fahr Powerliner 4030 este prezentata in imagini! O gasesti la sediul nostru din apropiere de Bucuresti. Iti oferim calitate europeana si eficienta maxima la un pret foarte bun! Fiind o piesa fabricata cu atentie, o poti folosi cu incredere la inlocuirea modelului original. Vei regasi in colet si garnitura dintre pompa si blocul motor. Etansarea se va face cu usurinta si reparatia va fi o reusita! Combina ta va fi foarte performanta de acum inainte! Motorul sau iti va permite o exploatare sigura!

Certificatul de garantie este acordat de catre producator pentru o perioada de 12 luni! Este alaturat pompei in pachet. Asteptam sa ne contactezi pentru a-ti oferi mai multe detalii si iti putem face legatura cu echipa noastra de mecanici pentru ajutor la montare. La alegerea oricarei piese de schimb din oferta noastra, incercam sa te ajutam oferindu-ti consultanta tehnica gratuita, astfel incat piesele alese sa fie potrivite cu utilajul tau!

Pompa alimentare Deutz Fahr Powerliner 4030 - expertii iti recomanda acest produs!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de alimentare pentru combina Deutz Fahr Powerliner 4030 vine la pachet cu certificatul de garantie valabil 12 luni de la data cumpararii.

Comanda acum pompa alimentare Deutz Fahr Powerliner 4030 si vei beneficia de ea in cel mai scurt timp, avand si siguranta ca o vei primi in stare perfecta, deoarece poti deschide coletul inainte de a plati rambursul curierului. Daca preferi, poti ridica pompa comandata si de la sediul firmei.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa de motorina cu actionare mecanica are prinderea in 3 suruburi
Distanta dintre gauri pe verticala este de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa este de 26 mm
Admisia si iesirea sunt de M14x1.5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura