Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
8X31HGVY-M-CD
Out Of stock
Descriere
Un astfel de cap planetara Fiat Kobelco FB200.2 este o piesa originala Carraro - varianta ideala daca esti in cautarea unui produs de exceptie. Si cum poate sa fie altfel cand cei de la Carraro ne-au obisnuit deja cu atentia pe care o ofera detaliilor?! Adevarul este ca nu iti poti face un renume daca nu dai dovada de seriozitate, dedicare si implicare totala in ceea ce faci. Iar firma noastra urmeaza acest exemplu. Odata ce iei legatura cu noi vei vedea cum pasiunea e cea care ne insufleteste. Ne place ceea ce facem, iar asta se vede si in modul in care ne tratam sarcinile zilnice. Iar daca una dintre aceste sarcini este sa te ajutam, atunci fii sigur ca vom da totul pentru a face asta exemplar!

Succesiunea anotimpurilor este un lucru extrem de benefic pentru natura. Ar putea fi si pentru tine daca ai alege sadirea semnintelor calitatii in cadrul afacerii tale. Caci aceste seminte, odata asezate in locuri benefice, vor creste si vor inflori. Deci si afacerea ta va inflori. Hai ca-i doar o ecuatie simpla. Investesti in piese de calitate, culegi calitate. Iar noi avem tot ce iti trebuie pentru a putea face asta. Pe site-ul nostru vei gasi cate-n luna si-n stelele calitatii superioare. Iti suntem alaturi!

Cap planetara Fiat Kobelco FB200.2 - piesa de care utilajul tau se va bucura mult timp!

O astfel de componenta asigura transmisia de putere intre crucea de planetara si transmisia finala. Furca de planetara reprezinta partea mai scurta a ansamblului planetar, capatul ce transmite cuplul spre pinioanele satelitare. Capatul danturat se monteaza intre pinioanele satelitare.

Serviciul nostru de consultanta te scoate din ceata!

Odata cu infiintarea firmei noastre s-au trasat si niste linii directoare de la care nu ne putem indeparta. Una dintre ele este reprezentata de ajutorul pe care il oferim clientilor nostri. La ce ar fi utile toate informatiile pe care le detinem daca nu am putea sa le punem si in slujba altora? Ne-am facut un scop din a-ti oferi consultanta gratuita, caci ne place teribil sa te stim impacat si cu piesa compatibila in buzunar!

Cap planetara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB200.2 pe care ti-o propunem nu vine la tine singura. Aceasta vine insotita de o garantie cu valabilitatea de 6 luni din momentul achizitiei.

Livram acest cap planetara Fiat Kobelco FB200.2 in toate localitatile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Totusi, de esti prin apropiere, te invitam pe la noi! Poti ridica produsul direct de la sediul firmei.

Montajul este un pas deosebit de important din viata unei piese de schimb. Apeleaza doar la specialisti atunci cand inlocuiesti piesele uzate. Doar astfel te poti asigura ca nu vei pierde investitia pe care tocmai ai facut-o!

Specificatii tehnice:

Lungimea axului: 165mm
Diametrul gaurii pentru crucea de planetara: 30mm
Distanta intre sigurantele de prindere a crucii: 80mm
Diametrul axului unde intra in fuzeta: 48mm
Diametrul axului in zona danturata: 46.5mm
Numar dinti: 13
Trimite mesaj
Din Gura in Gura