Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru tractor Massey Ferguson 3355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3355
Cod produs
4YZPWGRC-M
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de injectie pentru tractor Massey Ferguson 3355 reprezinta alegerea optima pentru utilajul tau, datorita excelentului raport calitate/ pret.
Poti plasa o comanda direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici.
Firma noastra ofera si posibilitatea reconditionarii produsului in fabrica producatoare, la un pret considerabil mai mic, si pentru a beneficia de acest serviciu este necesar sa ne transmiti si piesa veche la schimb.

Cere acum o oferta pentru aceasta pompa de injectie Massey Ferguson 3355 noua!
Acceseaza si tu depozitul nostru daca vrei o piesa buna, folosita bine! Angajatii nostri sunt pregatiti sa te primeasca cu sfaturi si sa iti urmareasca evolutia pe tot parcursul! Alaturi de ei vei lua cele mai bune decizii, vei intra in posesia unor elemente perfect compatibile utilajului pe care il conduci, vei cunoaste cei mai buni mecanici si vei primi un instructaj de intretinere pe termen lung!

Depozitul nostru este universul utilajelor!
Poti apela la personalul nostru specializat ca sa te ajute la identificarea variantei optime de solutionare a defectiunii.
Pentru detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor de schimb potrivite pentru utilajul tau.

Produsul original beneficiaza si de garantie, ce ramane valabila 1 an de la achizitie.

Produsele noastre nu se livreaza altfel decat rapid! Am luat la cunostinta despre nevoile clientilor nostri si stim cat de mult se grabeste fiecare pentru remedierea defectiunilor. Asa ca intram in miscare inca de la primul apel!
Primesti aceasta pompa de injectie Massey Ferguson 3355 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Tot ce-ti ramane de facut este sa ne apelezi telefonic, sau sa depui o cerere pe site, pentru inregistrarea comenzii!

Pentru functionarea corespunzatoare a utilajului, iti recomandam sa apelezi la serviciile de montaj oferite de un service autorizat sau la personalul nostru calificat.
Dispunem de personal calificat pe intreg teritoriul tarii, care poate identifica si repara defectiunea utilajului in cel mai scurt timp, la locul de activitate. Pentru informatii suplimentare sau o programare, te rugam sa iei legatura cu unul dintre angajatii nostri.

Codul produsului este: 4YZPWGRC-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura