Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic JCB TM270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM270
Cod produs
AC4BI9JO-C-MI
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere in rezolvarea oricarei probleme tehnice, fie ca acum cauti o piesa de calitate cum este pompa alimentare JCB TM270 o varianta aftermarket, produsa in Europa, replica perfecta a originalului, fie pentru numeroasele servicii utile pe care le vei gasi la noi. Serviciile noastre sunt create in urma interactiunii cu clientii nostri, a intelegerii nevoilor lor: avem consultanta tehnica gratuita - o sursa infinita de informatie, oferim livrare rapida pentru a scurta timpul tau de asteptare a piesei perfecte, avem o retea cat tara de mare de parteneri cu ateliere mobile care iti pot scurta timpul de depanare. Tot ce trebuie sa faci este sa-l suni pe consultantul nostru si o parte din problema ta tehnica s-a si rezolvat!
Pompa alimentare JCB TM270 este de fiabila si eficienta, o recomandam cu incredere!
O pompa de alimentare de calitate cum este cea din depozitul nostru asigura alimentarea constanta a motorului cu combustibil, lucru  esential pentru buna lui functionare. Atunci cand pompa este gata sa cedeze, utilajul tau are tot felul de manifestari ciudate: motorul merge sacadat, porneste greu sau deloc, acceleratia este lenta, sau poti ramane in pana de combustibil desi ai rezervorul plin! Nu astepta ca motorul  sa se blocheze, schimba pompa de la primele simptome ! O pompa de calitate, montata corect, va reda vitalitatea utilajului tau!
Ai nevoie de date tehnice? Nu pierde timp pretios, intreaba-ne! Gratis!
Consultantii nostri sunt pasionati de tot ce inseamna depanarea utilajelor! Au tot timpul informatiile la zi, au experienta miilor de defectiuni pe care le-au rezolvat de-a lungul timpului. Suna-i pentru orice problema tehnica, le dai telefonic cateva date, si ei iti vor identifica  defectiunea, piesa de schimb compatibila, iti vor recomanda un mecanic cu atelier mobil, la nevoie.
Vei gasi in colet la livrare: certificatul de garantie extinsa pentru 1 an, pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB TM270  si factura. Monteaza corect pompa de alimentare si iti garantam functionarea ei ritmica pe termen lung.
Avem pe stoc pompa alimentare JCB TM270  vino acum sa o iei de pe raft! La comanda, piesa pleaca din depozit in aceeasi zi si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore. Plata ramburs se face dupa ce ai verificat continutul coletului.
O pompa de alimentare de calitate si montajul ei profesionist intra in reteta de viata lunga a utilajului tau! Cheama pe cineva specializat sa instaleze o piesa atat de importanta si motorul va toarce linistit mult timp de aici inainte! Suna-ne daca ai nevoie de un mester bun, avem o retea de parteneri cu ateliere mobile cat Romania de mare!
Specificatii tehnice
• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura
• Piesa este compatibila si cu modelul JCB TM270LE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura