Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Komatsu WH613-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WH613-1
Cod produs
B08OH9IZ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Comercializam piese de calitate superioara, fabricate in Uniunea Europeana, precum aceasta pompa de alimentare Komatsu WH613-1 din imagini. Piesa recomandata este cea mai buna alternativa de inlocuire a piesei originale, la un pret foarte bun. Stocul pentru aceasta pompa este permanent disponibil. Datorita caracteristicilor ei tehnice, clientii nostri au decis ca este cea mai buna varianta pe care o au la ora actuala pe piata. Garnitura este inclusa in colet. Aceasta, fabricata din cauciuc moale, iti va asigura o etansare facila a pompei de blocul motor.

In multe feluri, utilajele contribuie la construirea lumii. De la drumuri la poduri, la blocuri de locuinte si cladiri de birouri. Nu este o exagerare daca spunem ca folosirea echipamentelor agricole si de constructii este motorul economiei mondiale. Pentru o productivitate ridicata si utilaje fiabile, pune accent pe mentenanta si pe preventie! Oricand ai nevoie, la ACN Piese Utilaje vei gasi sfaturi constructive, dar si serviciile de care ai nevoie pentru a te ridica la inaltimea asteptarilor!

Pompa de alimentare Komatsu WH613-1 - pretul avantajos include si un o-ring!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantia oferita de producator este disponibila un an de zile de la data livrarii. Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Komatsu WH613-1 va avea toate actele in pachet.

Putem livra pompa de alimentare Komatsu WH613-1 oriunde ai nevoie, fara timp lung de asteptare. Pentru a avea siguranta ca piesa a ajuns in stare perfecta, iti recomandam sa verifici coletul in prezenta curierului, inainte de a-i achita rambursul. Poti veni si la sediul nostru sa o ridici.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura