Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru motor Perkins AQ

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins AQ
Cod produs
HTBM0J9E-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de ulei motor Perkins AQ este comercializata la un pret promotional! Cu aceasta piesa poti inlocui modelul original fara probleme, deoarece este o productie de calitate superioara. Atentia la detaliile tehnice, grija in alegerea materialelor si siguranta compatibilitatii perfecte cu utilajul ne-au convins sa o importam de la producatorii europeni. Utilajul tau va avea parte de o noua sansa si vei simti de la primele minute de rulaj dupa inlocuire ca pompa de ulei noua isi face treaba admirabil. Plasarea comenzii se face sunand la numerele de telefon afisate sau completand formularul de pe site.

Una dintre problemele frecvente ale detinatorilor de utilaje grele este intretinerea echipamentelor. Antreprenorii nu gasesc companii care sa faca service si mentenanta de incredere, iar reparatiile nu sunt de calitate. Asta se traduce in bani cheltuiti in zadar, stres suplimentar si chiar avarierea completa a utilajelor. Vino la ACN si descopera un alt univers al serviciilor care pun nevoile clientilor si al utilajelor pe primul loc. Avem toata gama de servicii, de la piese de schimb de calitate la service si mentenanta personalizata de top!

Pompa de ulei motor Perkins AQ - ai acces rapid la cea mai buna piesa!

Pompa de ulei este un element esential in sistemul de lubrifiere al unui motor. Sarcina sa principala este de a crea presiune uleiului in sistemul de lubrifiere, facand posibila alimentarea cu ulei de motor catre partile mobile ale motorului cu ardere interna. Lubrifierea corecta permite reducerea frictiunii de la nivelul partilor componente ale motorului si, prin urmare, mentine o temperatura scazuta a acestuia. Atunci cand pompa incepe sa se defecteze, ea nu mai permite o lubrifiere corecta.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de ulei motor Perkins AQ poate fi livrata imediat, indiferent de localitatea dorita. Curierul asteapta plata ramburs, pana se verifica integritatea piesei, pentru a nu exista nemultumiri. Poti ridica produsul si personal de la sediul nostru.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna pompa de ulei pentru motor Perkins AQ daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura