Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru buldoexcavator Fermec 960

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fermec 960
Cod produs
NWHICGAM-C-IA
Out Of stock
Descriere
Iti doresti sa faci o investitie excelenta si extrem de profitabila? Punem la vanzare aceasta pompa de ulei buldoexcavator Fermec 960 din imagini. Caracteristicile ei tehnice si solicitarile clientilor ne-au determinat sa o importam cu cea mai mare incredere! Este o piesa de calitate superioara, comercializata de noi la un pret foarte avantajos. Buldoexcavatorul tau este compatibil cu acest model de pompa de ulei si va functiona fara probleme, caci motorul va fi complet si eficient protejat! Plaseaza comanda!

Utilajele de constructie joaca un rol extrem de important in orice proiect, indiferent de marimea lui. Din aceasta cauza, este bine sa folosim utilaje in cel mai adecvat mod posibil. In plus, intretinerea regulata ne va ajuta in optimizarea si reducerea costurilor de reparatii, dar ne va si mari profitul. Contracteaza un serviciu de mentenanta profesionist si vei avea multe avantaje, dar si profit maximizat! Te asteptam la ACN Piese Utilaje cu oferte fantastice de servicii!

Pompa de ulei buldoexcavator Fermec 960 - produsa in Uniunea Europeana!

Pompa de ulei are rolul de a mentine presiunea corespunzatoare la un nivel care sa permita o lubrifiere corecta a partilor componente ale motorului. In cazul in care presiunea nu este corecta, fenomenul de frictiune va aparea, generand cresterea temperaturii si supraincalzirea motorului. Acesta reprezinta unul dintre cele mai evidente semne de functionare necorespunzatoare a pompei de ulei. Ceea ce inseamna ca in timpul rularii vei observa faptul ca temperatura de la nivelul motorului va creste mai mult decat este normal.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Putem livra pompa de ulei buldoexcavator Fermec 960 in scurt timp, oriunde in tara. Poti avea garantia ca platesti pentru produsul dorit, daca achiti rambursul dupa ce deschizi coletul. Daca doresti sa ridici piesa comandata personal, te asteptam la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna pompa de ulei pentru buldoexcavator Fermec 960 daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura