Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru generator JCB G80R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G80R
Cod produs
GJ4Q5DP0-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare JCB G80R se fabrica in Europa, din materiale de calitate. Calitatea este excelenta, eficienta garantata si, din acest motiv, o mentinem disponibila in depozitul nostru! Pompa de combustibil mecanica este actionata de axul cu came printr-o tija. Pompa de motorina poate fi achizitionata imediat si are un pret care sa-i permita clientului sa o cumpere fara eforturi financiare uriase. Caracteristicile ei tehnice sunt unu la unu cu ale modelului original. Plaseaza o comanda cu incredere si vei primi chiar maine produsul dorit!

Expertii in mecanica recomanda ca odata cu schimbarea pompei, sa se inlocuiasca si filtrul de motorina. Beneficiezi de o reparatie de durata daca vei face acest lucru. Cere asistentilor nostri tehnici o oferta si pentru filtru, achizitionarea impreuna a produselor va fi mult mai avantajoasa! Apelurile tale sunt preluate de angajatii nostri pentru a-ti oferi detaliile necesare in a face alegerea potrivita. Daca ai un generator JCB G80RX in dotare, poti monta pe el cu succes aceasta pompa de combustibil.

Pompa de alimentare JCB G80R - ti-o montam noi?

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Producatorul piesei ofera garantie valabila 12 luni de zile pentru aceasta. Factura si certificatul de garantie vor insoti pompa de alimentare pentru generator JCB G80R comandata.

Trimitem pompa de alimentare JCB G80R in orice localitate si garantam timp scurt de asteptare. Mai mult, pentru a avea siguranta ca platesti pentru piesa dorita, ti se ofera posibilitatea de a verifica coletul inainte de a se achita plata ramburs. Daca o regasesti disponibila in oferta noastra, poti ridica pompa comandata si direct, de la sediul firmei.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu 3 suruburi, cu distanta intre centrele gaurilor de 45mm.
Admisia de 3/8’’
Iesirea de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura