Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru generator JCB G88

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB G88
Cod produs
CU85XODE-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare JCB G88 este o alegere pe care ar trebui sa o faci daca ai probleme cu alimentarea cu motorina generatorului din dotare. Este o alternativa de succes a piesei originale. Aceasta pompa fabricata in Europa este de foarte buna calitate, ofera eficienta maxima datorita materialelor bune din care este compusa. Pompa de alimentare mecanica este actionata de axul cu came printr-o tija. Timpul de asteptare pana ce utilajul redevine functional va fi minim, pentru ca stocul pentru aceasta piesa este permanent disponibil! Cu alte cuvinte, daca o comanzi azi, maine o ai si poti sa o montezi.

Pentru o reparatie de durata, se recomanda schimbarea filtrului de combustibil odata cu pompa. In ofertele noastre vei regasi si filtrul potrivit! Pentru orice solicitare, detalii despre aceasta piesa sau plasarea unei comenzi, apeleaza la unul dintre consilierii ACN Piese Utilaje. Modelul acesta de pompa de combustibil este compatibil si cu generatoarele JCB G88Q, JCB G88QX si JCB G88X. Pentru ca timpul sa fie de partea ta, am ales sa-ti oferim consultanta gratuita si sa fii asistat corect in luarea deciziilor.

Pompa de alimentare JCB G88 - o alegi pentru ca e buna rau!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru generator JCB G88 are garantie valabila un an de zile. Certificatul de garantie si factura le veti regasi in colet.

Pompa de alimentare JCB G88 se poate ridica personal de la punctul nostru de lucru din apropiere de Bucuresti sau se poate livra prin curier rapid, oriunde in tara. Plata ramburs se achita dupa verificarea coletului.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu 3 suruburi, cu distanta intre centrele gaurilor de 45mm.
Admisia de 3/8’’
Iesirea de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura