Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum 110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 110
Cod produs
3NVECJQX-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Case Maxxum 110 este o varianta de succes a piesei originale, care se poate achizitiona la un pret mult mai bun. Este fabricata in Uniunea Europeana, iar producatorul ii garanteaza calitatea si eficienta. Pompa de motorina a fost testata sa asigure compatibilitatea cu tractorul tau. Vei observa o imbunatatire considerabila in ceea ce priveste rezistenta utilajului la efortul sustinut. In colet vei regasi si un o-ring din cauciuc moale, extrem de facil de modelat chiar si pe vreme rece. Este inclus in pret si iti va trebui la etansarea pompei de blocul motor.

Cand tractorul da semne de oboseala, e cazul sa-l bagi in reparatii capitale! Nu e de stat si asteptat! Nu se repara piesele si nici nu-si mai revine vreuna de la sine! Iei taurul de coarne si aplici metoda: afara cu ce-i rau! Ca sa te asiguri ca il ai din nou functional, este de preferat sa ai specialisti de incredere la care sa apelezi! Echipa ACN Piese Utilaje este capabila sa ofere servicii de la A la Z! Ai piesele de calitate, ai consultanta tehnica, mentenanta si service! Afla detalii contactandu-ne!

Pompa de alimentare Case Maxxum 110 - un beneficiu pentru tractorul tau!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

In colet se vor afla pompa de alimentare pentru tractor Case Maxxum 110 comandata, garnitura si certificatul de garantie valabil un an. Pastreaza documentele!

Pompa de alimentare Case Maxxum 110 se poate expedia in orice localitate fara a astepta mult timp. Piesa se poate verifica inainte de a plati rambursul, pentru a nu exista nemultumiri ale clientilor. O poti achizitiona si direct de la sediul nostru, te asteptam!

Cauti un service specializat unde sa montezi cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura