Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Massey Ferguson 4222090M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 4222090M91
Cod produs
2QHK1ER3-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa alimentare Massey Ferguson 4222090M91 este o productie europeana de inalta calitate, care poate inlocui piesa originala fara probleme.

Pompa alimentare Massey Ferguson 4222090M91 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

Pretul pompei este foarte avantajos si aceasta este permanent disponibila, de aceea nu ezita sa plasezi o comanda.

Pentru detalii suplimentare, asteptam sa ne contactezi. Telefonic sau online. Si inainte de a plasa orice comanda, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita pentru a alege cu usurinta cele mai potrivite piese de schimb pentru utilajul tau. Grija noastra pentru clienti este una aparte!

Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica? Stai fara grija! O asemenea pompa alimentare Massey Ferguson 4222090M91 dispune de un certificat de garantie, valabil 12 luni.

Pentru a comanda una sau mai multe piese de schimb, trebuie sa ne contactezi. Noi iti vom raspunde prompt si vom stabili toate detaliile necesare!

Pachetul cu produsul comandat poate ajunge oriunde este solicitat, intr-un timp cat mai scurt si, pentru a avea o relatie buna si de durata, iti oferim posibilitatea sa platesti rambursul dupa ce verifici coletul.

Pompa de alimentare poate fi ridicata si de la sediul firmei din apropierea Bucurestiului.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa?
Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Prinderea pompei de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse), dispuse la dimensiunile:

25 mm distanta dintre gauri pe verticala
45 mm distanta dintre gauri pe orizontala
27 mm lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului

Garnitura de la prinderea de blocul motor se ofera in acelasi pachet cu pompa.

Poti verifica daca pompa se potriveste utilajului tau daca iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura