Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland TS90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS90
Cod produs
VHWN3YMA-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare New Holland TS90 este un model fabricat in UE din materiale de inalta calitate. In oferta noastra promotionala o vei intalni la un pret extraordinar de atractiv. Garantam ca va inlocui pompa veche de alimentare cu succes si tractorul nu va mai avea probleme vreme indelungata din acest punct de vedere. Comanda produsul si va ajunge in cel mai scurt timp la tine!

Suntem incantati sa te avem pe site-ul ACN Piese Utilaje! Vrem sa iti facem cunostinta cu toate serviciile noastre si sa te incurajam sa-ti depanezi utilajele cu ajutorul nostru. Iti punem la dispozitie consultanta gratuita si te ajutam sa-ti repari echipamentul la preturi fantastice. Te asiguram ca te vei intoarce mereu la cei mai buni, adica NOI!

Pompa alimentare New Holland TS90 - bucurosi sa ti-o livram!

Pompa electrica de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor New Holland TS90 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrarea coletului cu pompa alimentare New Holland TS90 se face intr-un timp cat mai scurt, indiferent de locatie. Si pentru a avea clienti multumiti, le recomandam verificarea coletului inaintea achitarii platii. Pentru ca este un produs disponibil permanent in oferta noastra, te asteptam la sediul firmei, daca vrei sa il achizitionezi personal.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori  pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Pompa alimentare New Holland TS90 se livreaza impreuna cu oringul de montaj pe bateria filtrului.
Poti verifica rapid daca se potriveste utilajului, cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura