Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru stivuitor JCB TLT20D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TLT20D
Cod produs
7RXHCVEP-RE
Out Of stock
Descriere
In domeniul in care tu iti desfasori activitatile, totul se invarte in jurul calitatii! Recomandam cu incredere o asemenea pompa alimentare stivuitor JCB TLT20D din imagini. Aceasta prezinta o calitate foarte buna si o comercializam la un pret avantajos! De asemenea, pompa recomandata este turnata si asamblata in Uniunea Europeana, cu garnituri de calitate. Calitatea sa superioara te va convinge ca este fix ceea ce trebuie! Nu mai face rabat de la calitate si ofera-i utilajului oportunitatea de a se face remarcat.

Pompa alimentare stivuitor JCB TLT20D - alege-o cu incredere si bucura-te de mii de activitati duse la bun sfarsit cu brio!

Suntem la curent cu tot ceea ce se intampla in domeniul utilajelor! Ne documentam, zi de zi, pentru a te ajuta intr-un timp util. De asemenea, inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul gratuit de consultanta tehnica. Acesta vine la pachet cu o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:

Identificari rapide si sigure
Solutii personalizate
Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
Sugestii/ recomandari cu privire la utilajul tau

O asemenea pompa de alimentare pentru stivuitor JCB TLT20D se livreaza impreuna cu certificatul de garantie valabil 12 luni de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Intrucat mentinem stocul permanent disponibil, poti ridica oricand aceasta pompa alimentare stivuitor JCB TLT20D comandata, de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.In alta localitate din tara, livrarea se face prin curier rapid, oriunde este nevoie. Ai posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa?
Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de alimentare din imagini este actionata mecanic cu membrana si are prinderea in 4 suruburi, avand distanta intre ele de 43mm si 14mm.

Oringul furnizat este dintr-un cauciuc moale si se modeleaza usor pe conturul pompei, eliminand dificultatile provocate de oringul clasic, greu de montat in special pe vreme rece.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura