Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru vola JCB 411

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 411
Cod produs
AOWRJ2FT-IA
Out Of stock
Descriere
Cand cauti pieselor de care ai nevoie, devine complicata cautarea pe zeci de site-uri. Noi iti spunem ca cel mai bine vii la punct ochit, punct lovit! Pe site-ul ACN ai acces la toate piesele potrivite echipamentului tau. Spre exemplu, cand ai nevoie de o piesa buna si rezonabila ca pret, pompa de alimentare vola JCB 411 este o optiune de luat in seama! Este exact ca cea originala din punct de vedere tehnic, insa are un cost mult mai redus. Este foarte rezistenta pentru ca producatorul european a folosit materiale de calitate in fabricarea ei. Te indemnam sa ceri o oferta!

Ar mai fi ceva de adaugat cand vine vorba de inlocuirea pompei de combustibil, are nevoie de un filtru de motorina nou. Asta nu ar trebui sa-ti complice mult comanda, caci daca esti la noi, te putem ajuta. Solicita-le consultantilor nostri o oferta si pentru acest tip de consumabil. Prin comandarea ambelor produse, vei obtine un pret mai bun. Bucura-te de un montaj profesionist apeland tot la serviciile noastre. Mecanicii nostri sunt niste zmei, nu le sta nicio defectiune in cale!

Pompa de alimentare vola JCB 411 - o piesa foarte buna in oferta noastra!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de alimentare pentru vola JCB 411 este prevazuta cu o garantie de 12 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Pompa de alimentare vola JCB 411 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu 3 suruburi, cu distanta intre centrele gaurilor de 45mm.
Admisia de 3/8’’
Iesirea de 5/16’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura