Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 802

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 802
Cod produs
V5OP8FWS-RE
Out Of stock
Descriere
Calitatea este cea care face diferenta! O asemenea pompa alimentare miniexcavator JCB 802 este un produs pe care il poti achizitiona oricand de la noi, avand un stoc permanent disponibil pentru piesele de calitate superioara. Aceasta pompa de motorina este turnata si asamblata in Uniunea Europeana, cu garnituri de calitate. Noi o comercializam acum la un pret avantajos! De asemenea, este livrata impreuna cu oringul necesar!

Pompa alimentare miniexcavator JCB 802 - optezi pentru calitate, te bucuri de rezultate!

Aceasta pompa de alimentare din oferta noastra se poate monta pe utilajele JCB 802 Super, 802.4, 802.7, 802.7 Plus, 802.7 Super.

Performanta? Apeleaza-ne cu incredere!

Asteptam apelurile tale sau o comanda de piese online! Inainte de a plasa orice comanda, poti beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea unui angajat al firmei, ca sa poti alege cu usurinta piesele potrivite pentru utilajul tau, dintre miile de repere din oferta noastra! Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale! Nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca este necesar! Stii unde ne poti gasi.

Garantie 1 an! Certificatul de garantie si factura le vei avea in coletul expediat alaturi de o asemenea pompa de alimentare pentru miniexcavator JCB 802 din imagini. Alege-o cu incredere!

Aceasta pompa alimentare miniexcavator JCB 802 poate fi livrata oriunde ai nevoie de ea, intr-un timp cat mai scurt. Lucram cu cel mai bun serviciu de curierat! Curierul asteapta plata ramburs pana deschizi coletul si ii confirmi ca piesa primita a ajuns fara probleme. De asemenea, pentru a ridica personal pompa comandata, te asteptam la sediul firmei, din apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa?
Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa de motorina actionata mecanic cu membrana are prinderea in 4 suruburi, avand distanta intre ele de 43mm si 14mm.

Pentru a verifica ca aceasta pompa se potriveste cu utilajul tau, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura