Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Clark 35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark 35
Cod produs
MBZ401J3-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Clark 35 a sosit la noi! Ce sa-ti spunem, a fost primita cu surle si trambite, covor rosu, mi se pare ca era si cineva cu o esarfa tricolora fluturand nebunatic, altul cu paine si sare… o tuica fiarta, ca deh, romanu-i primitor. De ce atata agitatie te intrebi, pai cum sa nu fie agitatie. ACN este prim importator al acestei piese europene si suntem mandri sa te anuntam ca are un pret extraordinar de bun! Primesti chiar si garnitura care etanseaza pompa de blocul motor. Cere oferta si afla cat mai multe despre ea!

Pompa este foarte eficienta si prezinta o rezistenta remarcabila. Este mecanica, fiind actionata de axul cu came. Recomandata de specialisti si apreciata de catre cei din domeniu, consideram ca este cea mai buna solutie pentru incarcatorul tau frontal. Iti vom expedia produsul imediat ce plasezi comanda si iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit! Suna-ne si afla detalii sau cere sfaturi prin care sa obtii cele mai bune performante cu incarcatorul tau frontal.

Pompa de alimentare Clark 35 - o alegere pefecta! Plaseaza comanda acum!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de alimentare pentru incarcator frontal Clark 35 are garantie valabila 1 an de zile de la data achizitiei. O vei regasi in colet, cu factura.

Daca doresti sa ridici pompa de alimentare Clark 35 personal, te asteptam la sediul nostru, iar daca vrei ca piesa sa fie livrata in alta localitate, serviciul de curierat iti pune la dispozitie piesa intr-un timp cat mai scurt. In prezenta curierului, poti verifica coletul astfel incat sa ai garantia ca piesa este cea dorita, la calitatea promisa.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura