Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Deutz 04271682

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 04271682
Cod produs
S34N68LX-MI
Out Of stock
Descriere
E mult mai scump sa investesti mereu in piese de proasta calitate si sa repari mereu la utilajul tau, decat sa iei piese bune. Cu piese de buna calitate prelungesti viata utilajului si te vei scuti de pierderi de timp si de bani. De exemplu, o piesa de schimb de buna calitate, garantata de producatorul european este si pompa de alimentare Deutz 04271682 care se afla acum la noi pe stoc, la un pret promotional. Ea inlocuieste perfect piesa originala. O poti comanda simplu telefonic sau prin formularul de pe site.
Ai ramas in pana in mijlocul pustietatii? Esti intr-o situatie critica si nu vezi nicio solutie? Suna la noi si unul dintre cei mai buni mecanici cu echipe mobile va veni la tine cat de curand.

Pompa de alimentare Deutz 04271682 alimenteaza motorul! Ai nevoie de o pompa de calitate!
Cand ai facut ultima revizie? Motorul scoate zgomote ciudate, porneste greu, nu accelereaza? Sau ramai in pana de combustibil desi abia ai alimentat? Sigur este vorba despre pompa de combustibil, ea trimite combustibilul din rezervor catre motor. Un mecanic cu experienta isi va da sema imediat si iti va recomanda sa schimbi pompa electrica de alimentare.
Consulta expertii nostri! Gratis!
Semnele sunt clare si tu ai experienta vasta a lucrului cu utilajul dar o parere avizata in ceas de cumpana te poate salva de mult timp pierdut. Suna la noi, explica pe scurt care este problema, si vei vedea cat de eficienti sunt specialistii nostri cand e vorba sa identifice o defectiune si piesa care ii vine de hac!
Ti-e teama ca pompa de alimentare Deutz 04271682 ar putea avea defecte de fabricatie? Stai linistit, are garantie extinsa pentru 1 an, esti asigurat. Pana acum nu am avut nicio plangere!
Hai la depozit, avem pompa de alimentare Deutz 04271682 pe stoc. Daca preferi, poti comanda telefonic sau prin formularul de pe site, ea ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Poti plati ramburs si poti deschide coletul la livrare, curierul va astepta sa verifici ca totul sa fie in ordine.
Cheama un specialist pentru montarea unei pompe de alimentare cu combustibil! Nu te aventura sa-ti lasi motorul pe mana unui neavenit. Daca nu ai pe cineva de incredere, suna la noi pentru datele de contact ale unuia dintre partenerii nostri! Ei sigur se pricep!

Specificatii tehnice

• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura