Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Acila Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport bunuri/casa expeditii
Brand
Servicii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De la preluarea bunurilor si pana la tranzitul vamal, depozitarea si livrarea la destinatie, membrii echipei de logistica ai firmei Acila se asigura ca fiecare etapa este parcursa corespunzator si rezultatul este cel prevazut.

Compania noastra efectueaza transporturi rutiere interne si internationale de marfuri cu camioanele proprii sau cu camioanele partenerilor. Acila a primit certificarea ISO 9001 pentru serviciile de transport rutier de marfuri, certificare ce indica faptul ca serviciile noastre de transport respecta cele mai inalte standarde calitative din domeniu.

Flota noastra de camioane este capabila sa efectueze transporturi de marfuri cu cea mai mare rapiditate oriunde in tara sau in afara tarii.
Fie ca vorbim de marfuri obisnuite sau transporturi exceptionale, serviciile noastre de transport sunt intotdeauna optimizate pentru calitate maxima si eficienta ridicata.

Oferim de asemenea un pachet complet de servicii de logistica, depozitare, distributie si preluari de marfuri de la clienti.
Din Gura in Gura