Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

ACExterior

0034 952 276 049, +34 629 360 807

Despre noi

Trimite mesaj
ACExterior.com este un site multimedia, ├«n cadrul caruia fabrican┼úi, produc─âtori, distribuitori angro ┼či brokerii din ├«ntreaga lume isi pot promova produsele.

Principalele obiective ale clientilor nostri trebuie să fie exportul produselor lor, de exemplu, obţinerea de clienţi pe piata externa (importatori).

De asemenea, un producator sau fabricant, pot utiliza catalogul nostru pentru promovarea lor pe pia┼úa local─â, in cadrul angrosi┼čtilor ┼či detaili┼čtilor nationali.

├Äntreprinderile comerciale ┼či brokerii, specializati ├«n exportul ┼či importul de containere de marfa, pot beneficia, de asemenea, de un spa┼úiu specific de v├ónz─âri online, ├«n sec┼úiunea "brokeri".

ACExterior -Agentie de Comert Exterior activeaza ca si intermediar ├«ntre companiile locale care doresc sa importe, sa exporte sau sa fabrice, ┼či alte companii str─âine care doresc s─â v├ónd─â, s─â cumpere sau produca.

Accesul la pieţele internaţionale nu mai reprezinta un element de exclusivitate specific marilor companii multinaţionale.

├Äntreprinderile mici ┼či mijlocii, prin intermediul serviciilor noastre de intermediere, pot descoperi oportunit─â┼úile unei Piete Globale care le vor permite:

- cresterea vânzărilor.
- cre┼čterea produc┼úiei ┼či a resurselor.
- impulsionarea cre┼čterii activitatii.

Beneficiile pentru o companie exportatoare sau importatoare care apeleaza la serviciile echipei noastre de profesioni┼čti, in vederea dezvoltaii unui proiect de comer┼ú exterior, sunt evidente:

- Reducerea costurilor fixe (crearea unui departament separat de internaţionalizare implică un cost anual de 10 ori mai mare).

- Exploatarea reţelei noastre de contacte.

- O buna cunoa┼čtere a pie┼úelor ┼či a sectoarelor economice, care se reflecta ├«n procesul de luare a deciziilor ┼či care duc la cre┼čterea garan┼úiilor de succes.

- Reducerea riscului in afaceri, o mai mare penetrare pe pia┼ú─â ┼či cresterea cifrei de afaceri.

- Optarea pentru noi oportunit─â┼úi de afaceri ┼či de cump─ârare, reducand, si chiar eliminand, costurile de deplasare ┼či cazare ├«n str─âin─âtate ca urmare a extinderii modalitatii noastre de negociere.

Detalii pe www.acexterior.com
Produse si servicii:
publicitate in cadrul catalogului mondial al exportatorilor; intermediere in cadrul procesului de import sau export; studii de piata
Tipul companiei:
Import - Export
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: ACExterior
Persoana de contact: Dumitrascu Iulia
Adresa: C/Almansa 9, 1-2
Localitate: Malaga
Judet: -
Telefon: 0034 952 276 049
Telefon mobil: +34 629 360 807
Fax: 0034 952 104 000