Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Aced Complet Solutions

Detaliul face diferenta!
0213000241, 0724234035

Despre noi

Trimite mesaj
ACED Consult Multimedia este o companie cu capital integral romanesc, prezenta pe piata romaneasca inca din 1994 si prima companie care a realizat importanta oferirii unui pachet integrat de servicii menit sa vina in intampinarea companiilor multinationale in localizarea si redefinirea identitatii pe piata.

Suntem deosebiti de incantati sa va punem la dispozitie experienta noastra de peste 15 ani in servicii de Traduceri Specializate/ Autorizate/ Legalizate, Proof-reading de Specialitate, Tape-script, Interpretariat, Creatie Grafica, Machetare & Corectura DTP, PrePress si Tipar!

Campaniile dvs. publicitare (cataloage, brosuri, pliante, carti de vizita, mape de prezentare, etichete, autocolante, postere, invitatii, afise, agende etc.), pot fi sustinute in conditii de calitate maxima de pachetul nostru integrat de servicii! In acest sens, asteptam si cereri de cotatii pentru diverse materiale promotionale reprezentative pentru compania dvs.!

Echipa ACED Consult Multimedia va sta la dispozitie in orice moment pentru identificarea rapida a necesitatilor companiei dvs. si furnizarea tuturor informatiilor necesare derularii eficiente a proiectelor dvs. si pentru a va sprijini in procesul de optimizare a comunicarii cu partenerii si beneficiarii dvs. si a vanzarilor prin asigurarea pe piata romaneasca a standardului de nivel international al imaginii companiei dvs.!
Produse si servicii:
traduceri specializate, autorizat, legalizate, proof-reading de specialitate, tape-script, interpretariat, creatie grafica, machetare & corectura DTP, prepress si tipar
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Aced Complet Solutions
Persoana de contact: Soare Raluca
Adresa: Blvd. Natiunile Unite no. 8, Block 104, Enrance 4, Floor 5, Apartment 80, Sector 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0213000241
Telefon mobil: 0724234035
Fax: 0213000230